Filosofi

Tanker om design


-"Jeg har alltid hatt behov for å tenke helhet, samtidig ser jeg at nettopp dette er noe mange strever med!"

-sier Turi Tobiassen.


Derfor har hun hele tiden hatt kravet om gode kombinasjonsmuligheter som en ledetråd gjennom hele designprosessen. Denne tanken vises tydelig i måten Turiforms bygger opp sine kolleksjoner på. – Det handler om atmosfæren den enkelte ønsker å skape rundt seg, sier Turi. 


Mykt romantisk eller stramt moderne, klassisk elegant eller dristig og fargesterkt. Derfor er hver kolleksjon delt inn i seksjoner med hver sin tydelige profil i stil og farge.


Turiforms sortiment skal alltid tilby valgmuligheter blant elementer med en karakter som knytter dem godt sammen. Innen hver kategori blir det enkelt å finne kombinasjoner blant tekstiler og detaljer som skaper det rette innbyrdes samspillet. 


Turiforms design kjennetegnes av det enkle og funksjonelle. Det er bruksdesign med en friskhet som gir fornemmelse av noe nordisk. Samtidig henter designerne inspirasjon fra strømninger i tiden og fra samfunnet rundt oss. Slik får formspråket et levende og aktuelt uttrykk.

Selv om inntrykk fra hele verden påvirker designprosessen, har Turiform likevel hjertet i Norden. Enkelt, men moderne – minimalistisk, men med farge. Å skape en design-profil er en kompleks oppgave. Det krever en helhetlig idé. Det krever følsomhet for fargenes uttrykk. Det krever fornemmelse for former og mønstre. Det krever kunnskaper om materialer, kvalitet og produksjon. Ikke minst krever det sans for samhørighet mellom alle elementene som sammen skaper en harmonisk atmosfære i et interiør. De rette detaljene i rett design på rett sted kan gi hele rommet særpreg. 

Turiform består idag av et bredt utvalg av kolleksjoner. Designfilosofien er enkel: - Vi tilbyr et så bredt og variert sortiment at du selv skal kunne velge og komponere etter eget ønske. Hver sesong åpner for flere muligheter for å sette et personlig preg på innredningen av bad og soverom. Med et velvalgt antall mønstre og fargeholdninger utvikler Turiform seg videre i takt med nye trender og påvirkninger.
Nordicform AS, Kjærlighetsstien 1, N-1850 Mysen, Norway, phone +47 69 89 43 00 / post@nf.no