Ideell partner for hjemmetekstiler

Nordicform, Norges største dunleverandør og den ideelle
partner for hjemmetekstiler


HISTORIE

Nordicform har en over 60 år lang historie innenfor rensing og produksjon av dundyner og  –puter. Siden 1991 har Nordicform designet og utviklet tekstiler og tilbehør til hjemmet.


FILOSOFI

Grunnlaget for suksess legges gjennom kundefokus, kvalitet i alle ledd og utvikling av nye spennende konsepter og produkter.


FORRETNINGSPROFIL

Nordicform henvender seg til distributører og detaljister som arbeider med tekstiler og tilbehør for private hjem og institusjoner. Markedsområdet er primært Norge og Skandinavia, men vi eksporterer også til samarbeidspartnere i en rekke land.

 

PRODUKTPROFIL

Nordicform deler sitt produktspekter inn i designvarer og dunvarer. Designvareavdelingen har fokus på tidsmessig design og et konseptuelt idégrunnlag for å skape produktmiljøer som blir naturlige deler av et moderne hjemmeinteriør. Avdelinger skaper løsninger som tilpasses forskjellige kundegrupper. Dunavdelingen utvikler og produserer dundyner og –puter i et vidt kvalitetsspekter. Vi lager produkter for alle klimatiske forhold og for alle individuelle personlige behov.


SERVICEPROFIL

Nordiform legger vekt på service. Dette har vært et nøkkelord for den positive utviklingen bedriften har hatt gjennom tiden. Det er tradisjon for å yte service internt, noe som gjør det naturlig å gjøre det eksternt også.
Nordicform AS, Kjærlighetsstien 1, N-1850 Mysen, Norway, phone +47 69 89 43 00 / post@nf.no